Neix Creatives Unite, la nova plataforma per als sectors cultural i creatiu

La Comissió Europea ha llançat la nova plataforma online Creatives Unite, que recull informació i iniciatives sobre la resposta dels sectors cultural i creatiu a la Covid19. Un espai creat per i per al sector per debatre, compartir recursos i cocrear solucions innovadores. 

La nova plataforma Creatives Unite ofereix un espai comú per a totes aquelles persones que busquen informació sobre les iniciatives del sector cultural i creatiu que responen a la crisi de coronavirus. Dona accés en un sol espai a la multitud de recursos existents i a nombroses xarxes i organitzacions rellevants. També ofereix un espai per cocrear i aportar contribucions per trobar solucions conuntament.

En lloc de sobreposar-se a les iniciatives existents al sector, la plataforma s'esforça per proporcionar un punt d'accés comú a la informació sobre iniciatives culturals i creatives com a resposta a la crisi i enllaçant als llocs web rellevants de les respectives xarxes, organitzacions i iniciatives. 

Després d’una reunió virtual dels ministres de Cultura de la UE sobre la pandèmia COVID-19, celebrada el 8 d’abril de 2020, la Comissària d’Innovació, Recerca, Cultura, Educació i Joventut, Mariya Gabriel, va proposar la posada en marxa d’una plataforma perquè el sector cultural compartís informació i bones pràctiques entre ells. Així va néixer Creatives Unite.

La plataforma està gestionada per Creative Europe Hubs Network i el Goethe-Institut com a part del projecte Creative FLIP.

Podeu fer les vostres aportacions a la plataforma Creatives Unite des del següent enllaç

Més informació

5/5/2020

La plataforma online Creatives Unite és una iniciativa de la Comissió Europea

Més informació