Nou curs d'Erich Pommer Institut a Mallorca

Erich Pommer Institut organitza el taller professional The Art of Negotiating Agreements for Film and TV, que es durà a terme del 6 al 10 d'abril de 2019 a Mallorca. Fins al 20 de febrer podeu inscriure-us-hi amb descompte!

Aquesta recomanable iniciativa de formació i networking us permetrà convertir-vos en especialistes de la negociació per a cinema i televisió, i aprendre dels millors i connectar amb la indústria europea.

Experts líders del sector us proporcionaran les eines i els trucs necessaris per a aquest negoci, tot possibilitant així que sigueu capaços de tancar un acord amb la passió i el coneixement profund de les seves estructures i mecanismes.

El curs permetrà aprendre-ho tot sobre la psicologia en negociació i sobre la resolució de conflictes, tot guanyant coneixement sobre com protegir els interessos propis. Alhora, podreu beneficiar-vos de l'oportunitat única de conèixer un grup actiu de participants europeus del vostres sector.

Fins al 20 de febrer de 2019, inscripcions amb descompte en aquest curs.

Més informació i registre en aquest enllaç.

6/2/2019

The Art of Negotiating Agreements for Film and TV és una iniciativa d'Erich Pommer Institut amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.