Nou informe sobre la igualtat de gènere en els sectors cultural i creatiu

Experts de diferents països del grup de treball d'OMC (Open Method of Coordination) han publicat un nou informe sobre la igualtat de gènere en els sectors cultural i creatiu.

L'estudi se centra en el paper que juga la cultura en la promoció de la igualtat de gènere i, el més important, en com aconseguir-la en els esmentats sectors.

Els Estats membres de la Unió Europea van identificar la igualtat de gènere, per primera vegada, com una prioritat d'acció en el Pla de treball per a la Cultura 2019-2022. Hi ha moltes raons per les quals aquest tema hauria de rebre l'atenció que mereix: és un valor rellevant dels drets fonamentals de la UE i un principi clau del pilar europeu de drets socials. També és una condició prèvia per a la diversitat cultural. La promoció de la igualtat de gènere i la lluita contra la discriminació són dos objectius de la Unió Europea, també a la cultura.

Podeu descarregar-vos l'informe complet en aquest enllaç.

18/6/2021

L'OMC (Open Method of Coordination) ha publicat un nou informe sobre la igualtat de gènere en els sectors cultural i creatiu.