Nova jornada #EuropeCalls Europa Creativa MEDIA - Desenvolupament de Continguts Audiovisuals 2020

El proper dilluns 21 d'octubre de 2019 tindrà lloc una nova sessió #EuropeCalls sobre la nova convocatòria de suport al Desenvolupament de Continguts Audiovisuals 2020 – Projectes individuals, el proper termini de presentació de sol·licituds de la qual és el 13 de novembre de 2019. La jornada, que tindrà lloc a la Sala Mompou de la seu de la SGAE (Passeig de Colom, 6, Barcelona),  comptarà també amb la presència de Nacho Monter, advocat de Guionistes Associats de Catalunya, que donarà resposta a les qüestions relacionades amb els drets d’autor en les obres audiovisuals. Les inscripcions a la sessió estan obertes a través d'aquest enllaç.

L’objectiu de la jornada és incentivar i fomentar la participació del sector audiovisual català en la nova convocatòria de suport al Desenvolupament de Continguts Audiovisuals – Projectes individuals, el proper termini de presentació de sol·licituds de la qual és el 13 de novembre de 2019. La idea és ajudar els productors audiovisuals que estan en el procés d’elaboració d’un projecte d’aquest tipus, tot proporcionant-los recomanacions útils i intentant resoldre possibles dubtes. La jornada comptarà també amb la presència de Nacho Monter, advocat de Guionistes Associats de Catalunya, que donarà resposta a les qüestions relacionades amb els drets d’autor en les obres audiovisuals.   

La sessió s'adreça a les empreses de producció audiovisual independents especialment interessades en aquesta convocatòria del Subprograma MEDIA i en els drets d’autor en les obres audiovisuals.

L'acte tindrà lloc a la Sala Mompou de la seu de la SGAE (Passeig de Colom, 6, Barcelona) el dilluns 21 d'octubre de 2019. 

PROGRAMA

09.45h  - 10.00h. Registre inscrits

10.00h - 10.15h. Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec d’Àlex Navarro, director d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

10.15h – 11.00h. Presentació sobre els drets d’autor en les obres audiovisuals i altres qüestions legals en el procés creatiu.

  • A càrrec de Nacho Monter, advocat de Guionistes Associats de Catalunya, que respondrà preguntes freqüents sobre els drets d’autor en les obres audiovisuals. Què he de fer si el meu guió es basa en un material no original? Com sé si els seus drets s’han venut? El contracte ha de ser indefinit o per un temps determinat? Què és un dret d’autor? Quan caduca un dret d’autor? Hi ha obres sense copyright?

11.00h – 12.00h. Presentació de la línia de suport al Desenvolupament de Continguts Audiovisuals -Projectes Individuals, tot incidint especialment en els canvis respecte a la convocatòria anterior.

  • Àlex Navarro, director d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

12.00h - 12.15h Precs i preguntes

12.15h - 12.30h. Conclusions finals i clausura de la sessió a càrrec d’Àlex Navarro.

La sessió es durà a terme en català.

Inscripcions a través d'aquest enllaç fins a completar l’aforament.

1/10/2019

Inscripcions a través d'aquest enllaç fins a completar l’aforament.

Consulteu la nova convocatòria de suport al Desenvolupament de Continguts Audiovisuals 2020 – Projectes individuals