Nova jornada #EuropeCalls Europa Creativa MEDIA - Desenvolupament de Continguts Audiovisuals

El proper dijous 28 de setembre de 2017 tindrà lloc una nova sessió #EuropeCalls sobre l'ajut al desenvolupament de continguts audiovisuals del subprograma Europa Creativa MEDIA. La sessió, que tindrà lloc a la Sala Mompou de la seu de la SGAE (Passeig de Colom, 6, Barcelona), se centrarà tant en els aspectes tècnics com en les bones pràctiques. Inscripcions obertes a través d'aquest enllaç.

L’objectiu del taller és incentivar i fomentar la participació del sector audiovisual català en la convocatòria de suport al Desenvolupament de Continguts Audiovisuals. La idea és ajudar els productors audiovisuals que estan en el procés d’elaboració d’un projecte d’aquest tipus, tot proporcionant-los recomanacions útils i intentant resoldre possibles dubtes. La sessió incidirà sobre la nova convocatòria de Suport al Desenvolupament de Continguts Audiovisuals del subprograma MEDIA d’Europa Creativa, i es farà especial èmfasi als canvis respecte a la convocatòria anterior.

Aquesta jornada s'adreça a les empreses de producció audiovisual independents especialment interessades en aquesta convocatòria del Subprograma MEDIA.

Aquesta sessió tindrà lloc a la Sala Mompou de la seu de la SGAE (Passeig de Colom, 6, Barcelona), de 9:45h a 12:30h. 

PROGRAMA

09.45h  - 10.00h - Registre inscrits

10.00h - 10.15h - Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec d’Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

10.15h – 10.45h - Exemple de bona pràctica. Projecte beneficiari en anteriors convocatòries d’ajut al desenvolupament de projectes individuals del subprograma MEDIA d’Europa Creativa.

  • El projecte de documental The lost generation (produït per Bettina Walter Productions - BWP), que va ser seleccionat l’any 2016 en la convocatòria de suport al desenvolupament i va rebre 25.000 euros de la Comissió Europea. A càrrec de la productora Bettina Walter i la directora Cosima Dannoritzer.

10.45h – 11.45h - Presentació de la línia de suport al Desenvolupament de Continguts Audiovisuals, tot incidint especialment en els canvis respecte a la convocatòria anterior.

• Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

 11.45h - 12.00h - Precs i preguntes

12.00h - 12.15h - Conclusions finals i clausura de la sessió a càrrec d’Àlex Navarro

Inscripcions a través d'aquest enllaç fins a completar l’aforament.

7/9/2017

Inscripcions a través d'aquest enllaç fins a completar l’aforament.

 

Notícies relacionades:

Publicada la convocatòria Europa Creativa MEDIA de suport al Desenvolupament de Continguts Audiovisuals (Projectes Individuals)