Obertes les inscripcions d'ACE Animation Special

ACE Producers organitza l'ACE Animation Special (un taller pràctic per a productors experimentats que desitgin diversificar les seves activitats i aprofundir en els seus coneixements sobre el desenvolupament i la producció de llargmetratges d'animació per a cinema, emissió o streaming amb vocació internacional). La data límit per inscriure-s'hi és el 28 de novembre

ACE Animation Special seleccionarà 16 productors per al taller. Han de tenir preferiblement un projecte de llargmetratge d'animació en l'etapa de concepte/desenvolupament. Centrat principalment en els aspectes creatius i financers de les produccions d'animació, aquest programa especial oferirà també sessions sobre el procés de desenvolupament, sobre la distribució internacional, sobre les coproduccions, sobre les audiències i sobre les estratègies comercials. El taller inclourà una o més sessions sobre els diferents enfocaments necessaris per a les sèries animades de televisió, i oferirà als productors l'oportunitat de treballar en els seus projectes tot reunint-se amb experts en animació.

El taller es durà a terme entre el 18 i el 22 de març de 2020 a Dingle (Irlanda).

Condicions d'elegibilitat:

  • Ser un productor experimentat.
  • Ser propietari, soci o associat d'una companyia independent de producció de cinema/d'animació/de televisió.
  • Tenir un projecte de llargmetratge d'animació en etapa d'idea o concepte. Els productors sense un projecte també poden presentar-se al programa.

Preu: El cost del taller és de 1.500 euros (1.250 euros per als socis d'ACE). El preu cobreix la pensió completa, l'allotjament i la formació. Els costos de viatge no estan inclosos.

Data límit: 28 de novembre de 2019.

Per a qualsevol pregunta o per sol·licitar la inscripció s'haurà d'enviar un correu electrònic a animation@ace-producers.com.

ACE Animation Special compta amb la col·laboració de Screen Skills Ireland, Screen Ireland, Animation Dingle, Animation Skillnet, IDA Ireland i Animation Ireland. A més, té el suport d'Europa Creativa MEDIA.

Més informació

6/11/2019

ACE Animation Special es durà a terme entre el 18 i el 22 de març de 2020 a Dingle (Irlanda).

La data límit per inscriure-s'hi és el 28 de novembre de 2019.

Més informació