Obertes les inscripcions dels tallers Less is More 2020

LIM - Less is More, el programa europeu per al desenvolupament de projectes de llargmetratge de pressupost limitat, ha obert el termini d'inscripcions per als seus tallers 2020. La data límit és el proper 31 d'octubre

Aquest programa va ser creat per capacitar una nova generació de cineastes. Té la intenció d'obrir noves vies i de trobar noves audiències tot abordant nous problemes. LIM - Less is More utilitza les limitacions creatives com una eina. El seu esperit i ambició superen amb escreix qualsevol restricció en el pressupost. L'autolimitació ajuda en moltes ocasions a aprofundir més en els personatges i en les seves emocions.

Amb aquesta proposta, LIM selecciona cada any 16 cineastes d'arreu del món que tinguin un projecte en fase de desenvolupament amb un pressupost limitat.

El taller s'adreça a guionistes i/o directors amb un primer, segon o tercer projecte de llargmetratge, així com a artistes provinents dels documentals, les arts visuals o el teatre que tinguin un projecte en una etapa primerenca de desenvolupament.

El seu programa està composat per tres tallers d'una setmana de durada a tres països europeus que tindran lloc entre març i octubre de 2020. En ells, es treballarà el desenvolupament del projecte i quins són els millors camins perquè surti endavant. 

Consulta el llistat de documents necessaris per fer la sol·licitud d'inscripció, així com l'enllaç per realitzar la inscripció. La data límit és el 31 d'octubre de el 2019.

El cost de participació és de 900 euros per a guionistes i directors. El preu inclou la formació en els tallers, les sessions en línia, els allotjaments i els àpats durant els tallers. Els participants hauran d'assumir els costos del viatge.

Més informació.

 

27/9/2019

LIM - Less is More compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.