‘Pacifiction’, d'Albert Serra, primera projecció del cicle 'MEDIA al Maldà'

El proper dijous 29 de setembre, des d'Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya iniciem el cicle 'MEDIA al Maldà', amb la projecció de la pel·lícula amb suport d'Europa Creativa MEDIA 'Pacifiction', d'Albert Serra, al Cinema Maldà

El cicle 'MEDIA al Maldà' convida el públic, gràcies al suport d'Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya, cada últim dijous de cada mes, a la projecció d’una pel·lícula europea amb suport d’Europa Creativa MEDIA al Cinema Maldà de Barcelona, que forma part de la xarxa de sales de cinemes Europa Cinemas, que compta també amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.

La primera sessió es durà a terme el proper dijous 29 de setembre a les 19h, amb la projecció de la pel·lícula amb suport d'Europa Creativa MEDIA 'Pacifiction', d'Albert Serra.

Comptarem amb la presència de la productora de la pel·lícula, Montse Triola, que també intervè com a actriu al film, i del director de fotografia del film, Artur Tort, que presentaran la pel·lícula abans de la projecció.

Pacifiction / Tourment sur les îles, una coproducció entre França, Espanya, Alemanya i Portugal, que compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la distribució, va ser seleccionada a la 75a edició del Festival de Canes.

Sinopsi

A l'illa de Tahití, a la Polinèsia francesa, l'Alt Comissari de la República, De Roller, representant de l'Estat francès, és un home calculador i de maneres perfectes. Tant a les recepcions oficials com als establiments de l'hampa, pren constantment el pols a una població local de la qual pot sorgir la ira en qualsevol moment. Tant més que un rumor es fa insistent: s'ha albirat un submarí la presència fantasmal del qual anunciaria la represa de les proves nuclears franceses.

L'objectiu del cicle 'MEDIA al Maldà' és promoure el cinema europeu i de qualitat entre l’audiència i difondre la labor del Programa Europa Creativa MEDIA pel que fa al suport de l’audiovisual europeu

La iniciativa pretén contribuir a la promoció, la circulació i la visibilitat de les pel·lícules europees, tot fomentant també el desenvolupament del públic, per tal que descobreixi i valori el cinema independent europeu en pantalla gran i fora de les plataformes.

22/9/2022

Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya us convida* a la projecció del film amb suport MEDIA 'Pacifiction', d'Albert Serra, al Cinema Maldà

Dijous 29 setembre, 19 hores

Cinema Maldà (Carrer del Pi, 5. Barcelona)

Aforament limitat 

(*Invitació gratuïta per ordre d'arribada)