Participa a la sessió de Pitching per a la convocatòria 'Creative Innovation Lab'

Les oficines d'Europa Creativa de 14 països, juntament amb l'Agència Executiva EACEA, organitzen una sessió de pitching europea per trobar socis per a projectes que vulguin presentar-se a la convocatòria Europa Creativa Cross-Sectoral Creative Innovation Lab (CREA-CROSS-2022-INNOVLAB), el termini de la qual és el 7 de setembre de 2022.   

Es tracta d'un esdeveniment de networking únic, que es durà a terme en línia el proper 20 de juny, de 10h a 13h, sota el títol 'Pitch Your Innovation!'. 

S'hi presentaran 14 projectes d'arreu d'Europa (un per cada país).

Hi ha la possibilitat de presentar-s'hi amb projecte, o de registrar-s'hi per participar-hi com a públic i, potser, esdevenir soci d'algun dels projectes presentats. 

Cada pitcher disposarà de 5 minuts per presentar el seu projecte + 2-3 minuts de preguntes i respostes amb el públic.

Podeu inscriure el vostre projecte fins al 27 de maig aquí.  

Els participants que vulguin assistir a la sessió de pitching només com a observadors, es poden inscriure abans del 17 de juny aquí

Aquest esdeveniment està organitzat per les oficines Europa Creativa de Croàcia, República Txeca, Dinamarca, França, Alemanya, Hongria, Irlanda, Itàlia, Països Baixos, Polònia, Portugal, Romania, Eslovènia i Espanya.

Sobre la convocatòria 'Creative Innovation Lab':

En el marc de la convocatòria transversal Europa Creativa Creative Innovation Lab (CREA-CROSS-2022-INNOVLAB), la data límit de presentació de sol·licituds de la qual és el 7 de setembre de 2022, la Comissió Europea convida els actors de diferents sectors culturals i creatius i diferents països europeus a dissenyar i provar solucions digitals innovadores amb un potencial impacte positiu a llarg termini en múltiples sectors culturals i creatius. El Lab facilitarà la creació de solucions innovadores (per exemple, eines, models i metodologies) que es puguin aplicar al sector audiovisual i almenys a un altre sector creatiu i/o cultural. Les solucions han de ser fàcilment replicables i tenir un potencial de penetració al mercat.

9/5/2022

La sessió 'Pitch Your Innovation!' es durà a terme en anglès el 20 de juny, de 10h a 13h, en línia.

Inscripció de projectes fins al 27 de maig.  

També podeu registrar-vos a la sessió com a oients fins al 17 de juny