Presència de films amb suport MEDIA al Festival Internacional de Cinema de Gijón 2020

La 58a edició del Festival Internacional de Cinema de Gijón, que compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA als festivals de cinema, se celebra del 20 al 28 de novembre de 2020.

Enguany, a causa de la pandèmia a la qual ens enfrontem, es podran veure les pel·lícules de les seves seccions a través del nou portal del festival, FICX.TV fins a la cloenda el dia 28. Des de l'esmentada pàgina es facilita el visionat a través de dues plataformes que col·laboren amb el FICX: Filmin (que també compta amb el suport de MEDIA), per a la Selecció Oficial i Festhome per a la resta de seccions. Els qui vulguin gaudir del festival al complet podran abonar-se a ambdues plataformes per un total de 30 euros. Aquest preu és un 40% menor que el cost habitual de l'abonament complet per al festival presencial.

Entre els llargmetratges programats figuren, un any més, nombrosos llargmetratges amb ajut MEDIA i el curtmetratge català Forastera, de Lucía Aleñar Iglesias, que també va resultar beneficiari de MEDIA (Distinto Films, Slate Funding).

Per seccions, aquests són els títols amb suport MEDIA que es podran veure en aquesta edició virtual del FICX

Selecció Oficial · Competició Albar:

  • Tipografic majuscul ('Uppercase Print'), de Radu Jude (Romania, 2020). Suport MEDIA al desenvolupament de contingut - Slate Funding).

Selecció Oficial · Competició Retueyos:

  • Câmp de maci ('Poppy Field'), d'Eugen Jebeleanu (Romania, 2020). Suport MEDIA al desenvolupament de contingut.
  • The Castle, de Lina Lužytė (Irlanda, Lituània, 2020). Suport MEDIA al desenvolupament de contingut.

Selecció Oficial · Curtmetratges:

  • Forastera, de Lucía Aleñar Iglesias (Espanya, 2020). Distinto Films, suport MEDIA al desenvolupament de contingut - Slate Funding.

Secció Tierres en trance:

  • La Fortaleza, de Jorge Thielen Armand (França, Països Baixos, Veneçuela, Colòmbia, 2020). Suport MEDIA via els fons de coproducció internacional.

Secció Enfant Terribles:

  • Tottori! Sommeren Vi Var Alene ('Sisters: The Summer We Found Our Superpowers'), d'Arild Østin Ommundsen i Silje Salomonsen (Noruega, 2020). Suport MEDIA a la distribució automàtica. 
  • Semina il vento ('Sow the Wind'), de Danilo Caputo (Itàlia, França, Grècia, 2020). Suport MEDIA a la distribució automàtica i als agents de vendes internacionals. 
  • La Forêt de mon père ('Into Dad's Woods'), de Vero Cratzborn (Bèlgica, França, Suïssa, 2019). Suport MEDIA al desenvolupament de contingut. 

Projeccions especials - Crossroads:

  • Le sel des larmes ('The Salt of Tears'), de Philippe Garrel (França, Suïssa, 2020). Suport MEDIA a la distribució automàtica. 

Consulteu la programació completa del festival des de l'enllaç següent.

21/11/2020

Més informació del Festival Internacional de Cinema de Gijón 2020

Més informació dels films amb suport de MEDIA programats al Festival.