Presència de films MEDIA entre els preseleccionats per als EFA 2022

La European Film Academy va anunciar, el passat mes d'agost, una primera part de les pel·lícules preseleccionades per a la nominació de la 35a edició dels European Film Awards 2022. 

Un total de 30 pel·lícules figuren en aquesta primera part de la Feature Film Selection de llarmetratges candidats i recomanats a nominació a la 35a edició dels European Film Awards, que atorga anualment la European Film Academy.

Entre aquestes 30 pel·lícules, figuren diversos títols amb suport d'Europa Creativa MEDIA

En una segona part, 10-15 títols més per a la Selecció de Llargmetratges es donaran a conèixer durant el mes de setembre.

En les properes setmanes, els 4.400 membres de l'Acadèmia del Cinema Europeu començaran a veure les pel·lícules seleccionades i després de l'anunci final de totes les pel·lícules votaran les nominacions. A partir dels vots de tots els membres, les nominacions es faran públiques el 8 de novembre de 2022. A continuació, els membres de l'Acadèmia del Cinema Europeu votaran els guanyadors que es donaran a conèixer a la cerimònia dels Premis del Cinema Europeu a Reykjavík el 10 de desembre de 2022.

Podeu consultar el llistat complet dels 30 títols preseleccionats a la primera part des d'aquest enllaç.

16/9/2022

Les nominacions es faran públiques el 8 de novembre de 2022.

I la cerimònia dels Premis del Cinema Europeu es durà a terme a Reykjavík el 10 de desembre de 2022.