Presenta el teu film a l’EFA Young Audience Award 2020

Com a categoria oficial dels European Film Awards, l'EFA Young Audience Award s'atorga al director d'una pel·lícula europea adreçada a un públic d'entre 12 i 14 anys d'edat. La data límit per presentar-s'hi és el 15 de desembre de 2019.

Els candidats elegibles han d'haver nascut a Europa o tenir un passaport europeu i les pel·lícules elegibles han de ser pel·lícules completades de ficció, animació o documental que hagin tingut la seva primera projecció oficial (ja sigui en un festival o en un cinema regular) entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2019. Consulteu totes les bases a través d’aquest enllaç.

L’EFA Young Audience Award va ser creat l’any 2012 coincidint amb el 25è aniversari del Premis del Cinema Europeu i serà atorgat el diumenge 26 d'abril de 2020. 

Les tres pel·lícules que resultin nominades es projectaran a públic jove, que escollirà el film guanyador. 

Entre els països que hi participen hi ha: Alemanya, Austràlia, Àustria, Bèlgica, Bòsnia i Hercegovina, Bulgària, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, Estònia, Finlàndia, França, Geòrgia, Grècia, Hongria, Islàndia, Irlanda, Itàlia, Kosovo, Letònia, Lituània, Luxemburg, Macedònia del Nord, Malta, Montenegro, Polònia, Portugal, República Txeca, Romania, Rússia, Sèrbia, Suècia, Suïssa, Turquia i Regne Unit. Nous països es podrien incorporar en un futur a aquest llistat. 

Aquest premi està organitzat i presentat per European Film Academy i EFA Productions amb el suport de Mitteldeutsche Medienförderung (MDM). Entre els col·laboradors de l'esdeveniment es troba FRED FM Film Radio. Gràcies al suport d'Europa Creativa MEDIA, les pel·lícules nominades estaran disponibles en VoD arreu d'Europa.

Més informació.

28/10/2019

Aquesta és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Europeu.

La data límit per a presentar un film a l’EFA Young Audience Award 2020 és el 15 de desembre de 2019.

Més informació.