Publicat el número 21 de la nostra revista eMEDIAcat!

Ja podeu consultar a través d’un lector digital o mitjançant descàrrega en pdf la nova edició de la nostra revista online eMEDIAcat, que recull notícies d’actualitat relacionades amb el programa Europa Creativa MEDIA i la indústria audiovisual catalana.

En aquesta edició comptem amb una editorial a càrrec de Francisco Vargas, director de l'Àrea Audiovisual de l'ICEC; un especial sobre la presència de films MEDIA als Premis de l'EFA (European Film Awards) i al Premi Lux; un article sobre les 10 accions per millorar la circulació de pel·lícules europees arreu d'Europa; una entrevista a Paul Vall Capdet, el participant cinèfil català seleccionat a la iniciativa 28 Times Cinema; i els dos rodatges recents d'Inicia Films de projectes MEDIA: 'Uno para todos’, de David Ilundain i ‘Las niñas’, de Pilar Palomero. 

Aquest número també inclou un balanç del taller LSD (Logline, Sinopsi, Demo & Picth), a càrrec de la guionista, autora i tèorica de dramatúrgia Fernanda Rossi, així com un article sobre la 2a edició de la iniciativaEuropean Cinema Night’. També s'inclouen les tradicionals seccions d’Agenda de cursos i iniciatives amb suport MEDIA, així com els terminis de les convocatòries vigents.

24/1/2020

Aquests i molts més continguts els podeu consultar descarregant-vos el pdf o utilitzant el lector digital.

També podeu consultar els números anteriors de l’eMEDIAcat aquí.