Publicats els vídeos del #EuropeCalls Europa Creativa Cultura de suport al projectes de Traducció Literària

Ja podeu visionar els vídeos de la sessió #EuropeCalls Europa Creativa Cultura de suport als projectes de traducció literària, que va tenir lloc el passat divendres 6 de març de 2020 a la seu de la SGAE a Barcelona.

L’objectiu de la jornada era incentivar i fomentar la participació del sector editorial a la convocatòria de suport als Projectes de Traducció Literària del subprograma Cultura d’Europa Creativa, al mateix temps que afavorir la capacitació del sector. 

La jornada va comptar amb la participació de Claudia Casanova, directora editorial d'Ático de los Libros – Futurbox Projectque va parlar sobre la seva experiència a Europa Creativa i la presentació de propostes, i de Pepe Zapata, director del Club TR3SCque va realitzar un taller de capacitació sobre estratègies per arribar a nous públics i creació d'audiències.

Vídeo 1: Benvinguda i presentació de la línia de suport als Projectes de traducció literària del Subprograma Cultura del Programa Europa Creativa. A càrrec d'Augusto Paramio, coordinador de l'Oficina Europa Creativa Cultura:

Vídeo 2: Presentació de l'estudi de cas d'Ático de los Libros – Futurbox Project, a càrrec de Claudia Casanova, directora editorial d'Ático de los Libros – Futurbox Project:

Vídeo 3: Taller de capacitació. Estratègies per arribar a nous públics i lectors en el sector editorial. A càrrec de Pepe Zapata, director del Club TR3SC, comunitat líder d’usuaris culturals. 

Consulteu aquests i altres vídeos a través del nostre canal de YouTube.