Series Mania Forum 2022 obre les inscripcions de Writers Campus

Series Mania Forum ha obert la convocatòria de la 5a edició del taller Writers CampusLa data límit per presentar la sol·licitud és el proper 20 de desembre. 

Aquesta iniciativa a una selecció de 20 guionistes emergents d'arreu del món formar part d'un taller d'una setmana al març del 2022 al Creative Bazaar a Lille (França).

En el marc d'aquesta incubadora creativa, els candidats tindran l'oportunitat de desenvolupar els seus projectes de sèrie amb el suport de tutors de renom (Amit Cohen el 2021, Eli Horowitz el 2020 o Sarah Treem el 2018, entre d'altres). A més, els seleccionats podran presentar els seus projectes en pitching a productors/es, canals de televisió i plataformes durant la propera edició de Series Mania Forum, que es durà a terme del 22 al 24 de març de 2022.

Candidats elegibles:

Guionistes emergents d'arreu del món amb almenys un projecte emès (sèrie de televisió, web sèrie, llargmetratge o curtmetratge).

Important: Pots sol·licitar la teva participació com a guionista únic/a o juntament amb un/a altre/a guionista, sigueu o no procedents de les escoles associades que es detallen a continuació. L'organització també valorarà positivament aquelles sol·licituds que procedeixin de guionistes de televisió amb experiència.

Escoles associades:

Materials sol·licitats en anglès:

  • Pàgina de concepte descrivint el projecte de sèrie on vols treballar durant Writers Campus (el projecte no ha de tenir productor a bord). No s´accepten documentals o animació.
  • Declaració personal per donar a conèixer al comitè de selecció les raons per les quals vols explicar la història del teu projecte. Ha d'incloure una explicació de per què ets la veu ideal per explicar aquesta història i què et fa tenir una veu única. En aquesta declaració, l'organització vol conèixer també com contribuiràs a la comunitat global de creatius de contingut audiovisual.
  • Mostra de guió prèviament escrit (una sèrie de televisió o el pilot del teu projecte de sèrie).
  • CV breu. En el cas de dos guionistes, cal incloure els dos CV en un únic PDF.
  • Dues cartes professionals de referència per part d'un productor, canal de televisió o plataforma i/o membre de la teva facultat.

Tarifa de participació: L'organització cobreix l'allotjament dels participants, la formació als tallers i l'assistència a l'esdeveniment d'indústria del festival Series Mania. Els participants només són responsables de les seves despeses de viatge d'anada i tornada a Lille (França) i de les seves dietes.

Data límit: 20 de desembre de 2021 a mitjanit. Les sol·licituds que es rebin per correu electrònic passada aquesta data es tindran en compte. 

Sol·licitud en aquest enllaç.

Més informació

5/11/2021

Més informació