Serie's Women, nou programa d'EPI per a productores de sèries de TV

Series’ Women, que es durà a terme de març a juny de 2021, és una nova iniciativa de formació en línia d'Erich Pommer Institut, ideada per impulsar les carreres de les productores de sèries de televisió. La data límit per inscriure-s'hi és l'1 de febrer de 2021.

A través d'un enfocament global, aquest programa dona suport a la construcció de xarxes de professionals i ofereix accés als i les millors experts/es de la indústria, que exerciran de tutors/es.

A més dels diferents tallers online i d'una fase d'autoaprenentatge amb accés a innovadors cursos per Internet, aquest programa destaca per proporcionar tutoria i formació en l'art del pitching de projectes. A més, ofereix oportunitats exclusives per realitzar la presentació del teu projecte i per crear xarxes de contactes a la rellevant cita d'indústria Sèries Mania Fòrum 2021.

De vegades, les dones productores semblen no tenir igualtat total d'oportunitats pel que fa a l'accés a mercats, a la visibilitat i al creixement de les seves carreres. Precisament, el fons Eurimages del Consell d'Europa destaca la necessitat i la importància del tema en el seu document d'estratègia d'igualtat de gènere (2018-2020). El fons es va proposar augmentar la visibilitat de la feina creativa i tècnica que duen a terme les dones en la indústria en seguir mostrant els seus èxits "com un dels seus objectius estratègics".

Gràcies a Sèries 'Women i a l'àmplia varietat d'elements del seu programa, s'aplana el camí cap a un augment significatiu en l'exposició de les dones dins de la indústria i en les oportunitats de negoci de les productores de sèries de televisió i dels seus projectes.

Sessió informativa sobre aquest programa: El 19 de gener de 2021, Erich Pommer Institut durà a terme una sessió informativa per a totes les productores interessades en participar en aquesta iniciativa. Registra't prèviament per assisitir a aquesta sessió informativa aquí.

Més informació i inscripció.

 

11/1/2021

Erich Pommer Institut compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.