Sessió de pitching transnacional per trobar socis per a la convocatòria NEWS - Journalism Partnerships 2022

Les oficines d'Europa Creativa de 13 països, juntament amb l'Agència Executiva EACEA, us conviden a participar al European NEWS Pitch, l'objectiu del qual és la cerca de socis per a projectes que estiguin interessats en la convocatòria Europa Creativa NEWS- Journalism Partnerships 2022 (CREA-CROSS-2022-JOURPART), el termini de la qual és el 7 de setembre de 2022

Aquesta convocatòria s'adreça als mitjans de comunicació públics i privats (inclosa la premsa escrita/online, la ràdio/podcasts, la televisió, etc.) i una diversitat d'organitzacions de mitjans de comunicació de diferents països europeus per fomentar els seus projectes col·laboratius de transformació empresarial i periodisme col·laboratiu. Les propostes haurien d'implicar tants mitjans de comunicació com sigui possible, per tal de beneficiar la comunitat europea de mitjans de comunicació més àmplia.

El workshop es durà a terme l'1 de juliol de 10:00h a 13:00h en línia. Durant la sessió, que es durà a terme en anglès, es presentaran 13 projectes seleccionats (1 per cada país). Cada pitcher disposarà de 5 minuts per presentar el seu projecte, més 2-3 minuts de preguntes i respostes amb el públic.

La inscripció de projectes finalitza el 10 de juny.  
 
A més, també podeu registrar-vos a la sessió per formar part del públic i, potser, esdevenir socis d'algun dels projectes. Podeu registrar-vos-hi com a oients a través de l'enllaç següent fins al 30 de juny.
 
Aquest esdeveniment està organitzat per les oficines d'Europa Creativa de Bèlgica, Croàcia, República Txeca, Dinamarca, França, Alemanya, Hongria, Irlanda, Països Baixos, Portugal, Eslovènia, Espanya i Suècia.  

5/5/2022

El European NEWS Pitch es durà a terme en anglès l'1 de juliol de 10h a 13h en línia.

Inscripció de projectes fins al 10 de juny.  

També podeu registrar-vos a la sessió com a oients fins al 30 de juny