Sessió en línia sobre el programa de formació Developing your Film Festival

El proper dimarts 19 de gener es durà a terme una sessió informativa en línia sobre el programa de formació Developing your Film Festival, adreçat als professionals dels festivals de cinema.

La jornada, organitzada per les oficines Creative Europe Desk München GmbH i Creative Europe Desk UK en el marc de les sessions Springboard sobre les oportunitats de les iniciatives de formació amb suport MEDIA, és gratuïta, tot i que cal inscripció prèvia.

La directora de Desenvolupament i Associacions de Developing Your Film Festival, Hatice Özdemirciler, introduirà el curs mentre, que l'ex participant a la iniciativa Simone Schellman (sotsdirectora del Seriencamp Festival a Munic) parlarà sobre com el programa de formació ha impactat en el seu treball i en el desenvolupament de l'esmentat festival. Els participants tindran l'oportunitat de plantejar preguntes en una sessió de Q&A (preguntes i respostes). 

Developing your Film Festival, organitzat per Independent Cinema Office amb el suport d'Europa Creativa MEDIA, és un programa intensiu per a professionals dels festivals de cinema ja establerts i que cobreix els següents temes: patrocinis, associacions, desenvolupament d'audiències, programació, estratègia de premsa o creació d'ingressos. La data límit d'inscripcions a aquest programa, ara en modalitat online, és l'1 de febrer de 2021. Més informació.

Mentre que la data límit d'inscripció a la sessió informativa és el 18 de gener de 2021.

13/1/2021

Developing your Film Festival és una iniciativa d'Independent Cinema Office amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.