Steve McCurry, La cerca del color

McCurry: The Pursuit of Color, el documental amb suport d’Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament (Slate Funding) dirigit per Denis Delestrac, es va estrenar divendres 3 de juny a les sales de cinema.

Des d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya vam tenir el plaer d’assistir a la preestrena del documental a Barcelona, que es va dur a terme just el dia anterior, dijous 2 de juny, a la Sala Phenomena Experience, i que va comptar amb la presència del director i del mateix McCurry.

Tot un luxe que compartissin amb nosaltres les interioritats dels projecte, una producció audiovisual de Polar Star Films en coproducció amb Intrepido Films i Steamroller Media A.I.E i en associació amb SWR-ARTE.

Per primera vegada, un retrat íntim d’Steve McCurry revela el recorregut vital, l’univers privat i l’anhel de connexió humana que roman al nucli del seu art.

Des de l'enllaç següent podeu veure el vídeo resum de la preestrena del documental a Barcelona, que inclou les declaracions del director, Denis Delestrac, i del mateix Steve McCurry

10/6/2022

McCurry: The Pursuit of Color compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament de Continguts (Slate Funding) per part de Polar Star Films.