T'apassiona el cinema europeu? Participa al concurs #euFilmContest i guanya un viatge a Cannes!

Avui 17 de gener Europa Creativa MEDIA llança la 3a edició del concurs #euFilmContest per als amants del cinema i la televisió europees. La data límit per participar-hi és el 19 de març de 2019

Aquesta campanya s’adreça EXCLUSIVAMENT a participants NO professionals del sector cinematogràfic i audiovisual.

Els participants que responguin correctament les 18 preguntes sobre pel·lícules i sèries de TV europees podran gaudir d'una experiència sorprenent: 10 persones guanyaran un viatge al Festival de Cinema de Cannes de maig de 2019, bitllet i allotjament inclosos, i tindran l'oportunitat de conèixer la indústria audiovisual europea de primera mà!

Participa-hi ara per tenir la teva oportunitat i comparteix la campanya a través de les xarxes socials! 

Pots trobar-ne tots els detalls a través d’aquest enllaç: www.wealllovestories.eu/filmcontest

Els objectius d'#euFilmContest són promoure les pel·lícules europees entre el públic jove i els amants del cinema, i comprometre's amb la propera generació de cineastes; millorar la visibilitat del programa MEDIA i destacar-ne l'impacte positiu en el sector audiovisual europeu. També, donar al públic general l'oportunitat d'assistir a un conegut festival i conèixer de primera mà la indústria cinematogràfica europea.

El programa Europa Creativa MEDIA:

Des de 1991, la Unió Europea ha invertit en la indústria audiovisual europea a través del programa Europa Creativa MEDIA, tot facilitat que els talents europeus treballessin junts més enllà de les fronteres. Cada any, el programa dóna suport a prop de 2000 projectes, incloent-hi films, sèries de TV, vídeojocs, programes de formació, cinemes i molt més.

17/1/2019

Aquesta és una iniciativa del programa Europa Creativa MEDIA.

Recordeu que per participar-hi no podeu ser professionals de la indústria cinematogràfica.

Compartiu aquesta campanya amb els vostres familiars i amics!

La data límit per participar en aquest concurs és el 19 de març de 2019.

Més informació