The Writers Lab llança una edició europea, amb Isabel Coixet entre les mentores

The Writers Lab (TWL), el programa de desenvolupament de guions sense ànim de lucre per a dones i escriptores no binàries de més de 40 anys, ha llançat una edició europea. La data límit d'inscripció és el 31 de gener de 2022.

El laboratori virtual es durà a terme a l'abril de 2022 i les sessions de mentoria, desenvolupament i mercat continus es desenvoluparan durant els mesos següents.

Se seleccionaran fins a 15 escriptores de llargmetratges i pilots prometedors en anglès que, col·lectivament, reflecteixin la diversitat de les poblacions d'arreu d'Europa. 

Entre les mentores i convidades figuren les directores Susanne Bier (The Night Manager), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida?), Isabel Coixet ('La vida secreta de las palabras'), Nadine Labaki (Capernaum), la productora i escriptora Jantje Friese (Dark), la dramaturga i escriptora Christina Ham (Them) i la productora Ameenah Ayub Allen (Rocks, Ali i Ava).

TWL Europe serà produït pels cofundadors de TWL Elizabeth Kaiden i Nitza Wilon i el seu soci Untamed Stories, liderat per Julia Berg i Ruth Spencer. Una versió del laboratori al Regne Unit i Irlanda amb el suport de Dirty Films de Cate Blanchett, es va llançar a principis d'any, mentre que la versió nord-americana va començar el 2015, i és produïda per NYWIFT i compta amb Meryl Streep i Nicole Kidman entre les seves seguidores.

Els socis de TWL Europe inclouen German Films, The Netherlands Filmfund, Screen Ireland, The Polish Film Institute, The Austrian Film Institute, Finlàndia Aurora Studios, screen.brussels, Wildside, propietat de Fremantle i Odeon Fiction, amb seu a Alemanya.

El Lab està en associació amb Drehbuchforum Wien (Fòrum de guionistes de Viena) i Women in Film and TV (WIFT) Finlàndia.

Si teniu dubtes, podeu formular-los a la següent adreça de correu electrònic: ​contact@thewriterslab.nyc​ ​o visitar la website.

Dates:

Del 7 al 10 d'abril de 2022: Laboratori intensiu 

Abril - juliol: Fase de desenvolupament del guió

Agost - setembre: Fase d'Estratègia de Mercat

11/1/2022

Més informació