Tots els esdeveniments del programa Europa Creativa MEDIA a la Berlinale

Avui 7 de febrer comença la 69a edició del Festival Internacional de Cinema de Berlín, que tindrà lloc fins al 17 de febrer. La programació inclou 24 pel·lícules amb suport d'Europa Creativa MEDIA, cinc de les quals competiran per l'Os d'Or. 

A més, una nova edició del European Film Forum que organitza Europa Creativa MEDIA tindrà lloc en el marc de la Berlinale el dilluns 11 de febrer de 2019, de 14 a 17 hores, i portarà per títol: 'Subtitulació i Doblatge: utilitzant la tecnologia per ajudar a viatjar les pel·lícules europees'.

Us recordem també que la nostra oficina, juntament amb la resta d'oficines Europa Creativa MEDIA d'Espanya, Andalusia i Euskadi estaran presents al European Film Market (Martin-Gropius-Bau).

La resta d'esdeveniments d'Europa Creativa MEDIA a la Berlinale són els següents:

EUROPEAN FILM MARKET - Activitats organitzades per MEDIA:

El Producer's Hub del Martin Gropius Bau acollirà dues activitats informatives per a la indústria europea sobre les convocatòries de suport MEDIA al Desenvolupament de Continguts i a la Distribució Online. 

Consulteu aquest enllaç per a més informació.

BERLINALE CO-PRODUCTION MARKET:

Aquesta cita se celebrarà del 9 al 13 de febrer de 2019 en el marc del European Film Market de Berlín (Alemanya). La 16a edició d'aquest mercat de coproducció convida 600 productors i finançadors internacionals a ajuntar-se per explorar noves col·laboracions. El projecte ALCARRÀS de la catalana Carla Simón (producció d'Avalon P.C.) ha estat seleccionat per participar-hi.

El Berlinale Co-Production Market compta amb el suport de MEDIA amb 140.000 € a través de la convocatòria d'Accés als mercats.

Consulteu aquest enllaç per a més informació.

BERLINALE TALENTS:

Vuit cineastes espanyols figuren entre els 250 destacats creadors de diferents branques del cinema i de les sèries de televisió que s'uniran un any més a aquesta cita anual i plataforma de networking. El seu programa conté classes magistrals i panels de discussió amb experts destacats, així com laboratoris de projectes i una gran varietat d'esdeveniments de networking.

Berlinale Talents compta amb el suport de MEDIA amb 270.000 € a través de la convocatòria de Formació.

Consulteu aquest enllaç per a més informació.

SHOOTING STARS:

Un any més, deu joves actors i actrius prometedors d'arreu d'Europa han estat seleccionats per formar part de Shooting Stars, una iniciativa de European Film Promotion (EFP). Destacats actors i actrius com Alicia Vikander, Domhall Gleeson, Eduardo Noriega, Carey Mulligan o Daniel Brühl figuren entre els Shooting Stars de passades edicions.

Shooting Stars de European Film Promotion compta amb el suport de MEDIA, per un import de 84.500 € a través de la convocatòria d'Accés als Mercats. .

Consulta aquest enllaç per conèixer els actors i actrius europeus seleccionats enguany. 

SINO-EUROPEAN PRODUCTION SEMINAR:

Organitzat per la iniciativa Bridging the Dragon i per l'European Film Market, aquest esdeveniment té com a objectiu proporcionar una plataforma per connectar les indústries cinematogràfiques xinesa i europea.

Bridging the Dragon compta amb el suport de MEDIA amb 60.000 € a través de la convocatòria d'Accés als Mercats.

7/2/2019

Més informació