Últimes setmanes per inscriure's al taller i seminari internacional de documentals Dox In Vitro

La 10a edició del taller i seminari internacional de documentals DOX IN VITRO, adreçat a joves productors i cineastes dedicats al documental, es durà a terme Piešťany (Eslovàquia) el 9 i el 10 de setembre. La data límit d'inscripció és el proper 16 d'agost (amb projecte) i el 30 d'agost, sense projecte.

El taller se centrarà en el desenvolupament de projectes documentals “al tub d'assaig” sota l’orientació de tutors experimentats i destacarà el paper i la necessitat de les coproduccions en el sector documental actual.

A QUI S'ADREÇA

DIV s'adreça a joves productors, documentalistes, directors i professionals del cinema, que seran introduïts al “món real” del mercat europeu del cinema documental.

PROGRAMA

Dues jornades per treballar amb experts internacionals i intercanviar idees, per inspirar-se els uns dels altres, amb total llibertat i sense cap element competitiu. Per construir noves col·laboracions. Per compartir experiències i visions artístiques.

Per als professionals de la indústria, DIV és una ocasió única per participar com a observadors, per tenir una discussió directa amb els que faran el documental d’avui i de demà.

Per als participants inscrits, hi haurà un ampli programa format per presentacions, estudis de casos, debats plenaris, reunions individualitzades i pitchings.

DIV és l’espai ideal perquè els professionals puguin compartir, descobrir, socialitzar, connectar i inspirar-se...

La quota d'inscripció és de 150€.

Més informació i formulari de sol·licitud.

2/8/2019

DOX IN VITRO és una iniciativa organitzada per l'International Film Festival Cinematik Piešťany, la European Documentary Network (EDN) i Creative Europe Desk Slovakia, amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.

DIV es durà a terme Piešťany (Eslovàquia) el 9 i el 10 de setembre. 

La data límit d'inscripció és el proper 16 d'agost (amb projecte) i el 30 d'agost, sense projecte.

Més informació i formulari de sol·licitud.