Últimes setmanes per inscriure's al taller per a documentals Dok.Incubator

L'onzena edició del programa Dok.Incubator té obertes les inscripcions fins al proper 26 de gener.

A Dok.Incubator participen professionals de la direcció, de la producció i del muntatge. El seu taller internacional de sis mesos de durada se centra en el desenvolupament professional dels cineastes de documental i els ofereix accés als millors tutors/es amb experiència internacional.

Per a l'onzena edició d'aquest programa s'han preparat sessions en format en línia i/o en format residencial.

Materials requerits per participar-hi:

 • Muntatge preliminar de la teva pel·lícula documental subtitulada en anglès o una selecció d'escenes editades d'aquesta obra amb una durada de 40 a 90 minuts. Màxim 2GB. Els formats admesos inclouen .MP4, .AVI, .MOV. Presentar un pilot/tràiler/teaser addicional editat de la pel·lícula és un avantatge competitiu.
 • Enllaç a pel·lícula prèvia del director/a.
 • Enllaç a pel·lícula prèvia del muntador/a – preferiblement un llargmetratge documental (només s'accepta el treball principal del muntador/a).
 • Tres imatges d'alta resolució del projecte.

Informació requerida sobre el projecte:

 • Sinopsi breu (màxim 1.600 caràcters).
 • Tractament basat en el material rodat (màxim 3.000 caràcters).
 • Carta de motivació de tots els membres de lequip: director/a, productor/a i muntador/a.
 • Estratègia aproximada de distribució (incloent-hi data estimada d'estrena i lloc).
 • Pla de finançament de la teva pel·lícula (amb el finançament confirmat/per confirmar).
 • Foto del director/a, del productor/a i del muntador/a en alta resolució. Currículums vitae dels tres i dades de contacte.

Tingues en compte que els tres membres de l'equip (director/a, productor/a i muntador/a) han d'estar disponibles per participar en tres sessions en línia/híbrides/residencials d'una setmana a l'abril, juny i setembre de 2022. No et pots presentar sense un muntador/a.

Si us plau, reserva amb antelació amb el muntador/a: un període d'edició entre el primer i el segon taller, així com entre el segon i el tercer taller. També heu de tenir en compte que tots els participants han de poder treballar en anglès.

Les sales d'edició estan completament equipades, però haureu de portar el vostre propi ordinador al costat d'un dispositiu d'emmagatzematge que contingui totes les imatges.

Tres sessions online/híbrides/residències en diferents estats de desenvolupament (les dates i localitzacions exactes es confirmaran més endavant):

 • Primera sessió: Abril del 2022 / Rough Cut.
 • Segona sessió: Juny de 2022 / Fine Cut.
 • Tercera sessió: Setembre de 2022 / Near Picture Look.

El format dels tallers pot variar en funció de l'evolució de la pandèmia actual de Covid-19.

L'arribada als tallers és sempre un dia abans del començament de la sessió, mentre que el retorn és sempre un dia després de la finalització.

Tots els materials visuals que no estiguin en anglès han de ser subtitulats (si no hi hagués una traducció perfecta, han de fer la història comprensible per a l'espectador). El programa recomana que totes les pel·lícules en anglès han de ser subtitulades igualment (per evitar malentesos derivats de la qualitat del so o d'accents).

 • Durant la selecció, els projectes són principalment considerats en base al material pujat. El tràiler i la sinopsi ajuden, però el material audiovisual proporcionat és el factor més important a l'elecció per part de l'organització.
 • Recorda que competeixes amb projectes que es troben en fase rough-cut amb una estructura cinematogràfica. Si us plau, sigues curós a l'hora que les teves escenes estiguin ben seleccionades. Has de mostrar l'arc principal de la història, el principal conflicte i la riquesa del material. Pensa en l'ordre de les escenes i com guies l'espectador a través de la història.
 • L'organització ha de poder veure que tens un bon accés als teus personatges. Per aquesta raó, no oblidis incloure escenes en què els teus personatges tinguin moments íntims, honestos i reveladors davant de la càmera.

Dok.Incubator garanteix conservar de manera estrictament confidencial la versió rought-cut de la pel·lícula documental que els facilitis. Només serà compartida amb el comitè de selecció per tal d'una possible selecció.

Si vols més informació fes clic aquí.

Abans de fer la inscripció, el programa recomana la lectura de les preguntes freqüents en aquest enllaç.

Si vols inscriure't com a observador sense projecte, fes clic aquí.

Inscripció a fins al 26 de gener de 2022 en aquest enllaç.

13/1/2022

Dok.Incubator compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.