Política de privacitat

Les dades introduïdes en el formulari de subscripció formaran part de la nostra base de dades informatitzada. L’enviament d’aquest formulari comporta l’acceptació de l’ús de les teves dades per part de l'oficina Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya per a fins únicament professionals que contribueixin a assolir els objectius i els serveis proposats en aquest web.

En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació sobre l'ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre el programa Europa Creativa i altres ajuts europeus en què els sectors cultural i creatiu puguin ser-ne beneficiaris.
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant de l'autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: europacreativamedia@gencat.cat. Heu d'indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

Consento que l'ICEC tracti les meves dades en les condicions exposades

En cas que consentiu, podeu retirar el consentiment en qualsevol moment, tot enviant un correu electrònic a europacreativamedia@gencat.cat o a través del següent enllaç: donar-me de baixa de la llista.

Agraïm per endavant la vostra col·laboració.