Inscripcions #EuropeCalls Subprograma Cultura - Suport als projectes de traducció literària 2019. Aspectes tècnics i bones pràctiques

El proper dimarts 26 de març de 2019 l’Oficina Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya organitza, en col·laboració amb l'oficina Europa Creativa Cultura, una sessió informativa sobre la nova convocatòria de suport als projectes de traducció literària d'Europa Creativa Cultura, que té prevista la publicació la segona quinzena de març de 2019, i el termini de la qual es preveu per a la segona quinzena de maig de 2019. 

L'objectiu d'aquesta jornada, que tindrà lloc a la Sala Mompou de la seu de la SGAE a Barcelona (Passeig Colom, 6, Barcelona), en el marc de les sessions #EuropeCalls, és incentivar i fomentar la participació del sector editorial català en la convocatòria de suport als Projectes de Traducció Literària del Programa Europa Creativa Cultura, tot informant-los de les principals novetats i ajudant-los a resoldre possibles dubtes.

La sessió s’adreça exclusivament a les editorials interessades en conèixer aquesta línia d’ajuts, destinada a finançar la traducció i promoció d’obres de ficció europees (novel·la, còmic, conte, poesia, teatre, literatura infantil, etc.) d’alt valor literari.

PROGRAMA

11.00h - 11.15h. Registre inscrits

11.15h - 11.30h. Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec d’Àlex Navarro, coordinador de l’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

11.30h - 12.30h. Presentació de la línia de suport als Projectes de traducció literària del Subprograma Cultura del Programa Europa Creativa:

               - Estructura i principis generals.

               - Aspectes tècnics de la convocatòria.

               - Balanç dels resultats de la convocatòria anterior.

  • A càrrec de Carolina Fenoll, de l’equip tècnic de l’oficina Europa Creativa Cultura per Espanya.

12.30h - 12.45h. Precs i preguntes

12.45h - 13.15h.  Exemple de bona pràctica. Projecte beneficiari de la convocatòria 2018 de suport als projectes de traducció literària d’Europa Creativa Cultura.

  • Gallo Nero Ediciones va resultar beneficiària en el marc de la convocatòria 2018 de suport als projectes de traducció literària del Subprograma Cultura del Programa Europa Creativa. En concret, va rebre 39.951,00 € l’any 2018 per a la traducció d’un lot de llibres sota el títol “La construcción de la identidad europea a través de la memoria colectiva: de la referencia global a la persona”. A càrrec de Donatella Iannuzzi, editora de Gallo Nero Ediciones.                            

13.15h - 13.30h. Precs i preguntes

13.30h - 13.45h. Conclusions finals i cloenda de la sessió a càrrec d’Àlex Navarro.

 

Empleneu el formulari per realitzar la inscripció.

Un cop l'envieu, apareixerà un missatge de confirmació de la inscripció, però no rebreu cap correu electrònic.