Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Becoming Astrid’

29/03/2019

Unga Astrid’ (Becoming Astrid) s’estrena al nostre país divendres 29 de març de 2019 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament de Contingus Audiovisuals i a la Distribució Automàtica

La pel·lícula està dirigida per Pernille Fischer Christensen i és una coproducció entre Suècia, Alemanya i Dinamarca. El film es va estrenar mundialment a la Berlinale Special Gala del Festival de Berlín 2018.

Sinopsi

Biopic de l’escriptora sueca Astrid Lindgren (Alba August), autora del mític personatge de Pipi Calzaslargas. La pel·lícula fa un recorregut històric al llarg de la vida d’Astrid. Des dels seus orígens en el petit poble rural a Vimmerby, fins a la seva marxa a una de les escoles de secundària més prestigioses d’Estocolm. Un cop l’escriptora s’assenti a la ciutat no trigaran a descobrir el seu talent i li oferiran un lloc com a voluntària a la redacció. Aquí coneixerà Reinhold Blomberg, que tindrà un paper important en el seu aprenentatge i en la seva vida, ja que s’enamorarà d’ella perdudament i amb qui tindrà un nen. No obstant això, Astrid tindrà una revelació que, davant de tot pronòstic, la farà prendre la decisió de tenir cura de si mateixa i del seu fill.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/poster_en_big_11.jpg

COMPARTIR