Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Black is beltza II: Ainhoa’

30/09/2022

Black is beltza II: Ainhoa s’estrena a les nostres sales de cinema divendres 30 de setembre de 2022 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament de Continguts

La pel·lícula, que es va poder veure a la darrera edició del Festival de San Sebastián i va participar també al Cartoon Movie 2022, és la segona part de l’exitosa ‘Black is Beltza‘.

Sinopsi

Ainhoa neix de miracle a La Paz, Bolívia, després de la mort de la seva mare, Amanda, en un suposat atemptat parapolicial. Creix a Cuba i el 1988, als 21 anys, comença un viatge iniciàtic amb el País Basc com a primera destinació per conèixer la terra del seu pare, Manex. En ple conflicte repressiu, coneix la Josune, una periodista compromesa, i la seva quadrilla. Quan la parella de Josune mor per sobredosi d’heroïna, aquesta decideix acompanyar Ainhoa en el seu viatge, que continua pel Líban, l’Afganistan i la ciutat de Marsella. Són els darrers anys de la Guerra Freda i totes dues s’endinsen en el fosc món de les xarxes del narcotràfic i els seus estrets vincles amb les trames polítiques.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/fp_702837_26161.jpg

COMPARTIR