Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘El caso Goldman’

15/03/2024

L’estrena MEDIA de la setmana als cinemes és el drama judicial francès Le procès Goldman (‘El caso Goldman’), de Cédric Kahn.

Seleccionat a la Quinzena de Cineastes de la passada edició del Festival de Cannes i guardonat amb el Premi César al Millor Actor per Arieh Worthalter. Entre la resta d’intèrprets de la pel·lícula figura també Arthur Hararico guionista d”Anatomía de una Caída‘, juntament amb la directora del film Justine Triet, guardonats a l’Oscar al Millor Guió Original. Harari va estar també nominat al Premi César al Millor Actor Secundari pel seu paper a ‘El Caso Goldman’.

Sinopsi

El 1969, Pierre Goldman, un intel·lectual d’esquerres francès, és detingut per tres atracaments comesos a París. De rebot, se l’acusa d’un altre robatori, una farmàcia, que va acabar amb la vida de dues dones. Goldman reconeix els tres primers cops, però no la seva participació al sagnant atracament de la farmàcia. Amb el suport d’amplis sectors de l’esquerra francesa, el judici de Pierre Goldman provoca àmplies passions i un enorme interès mediàtic.

Le procès Goldman (‘El caso Goldman’) s’estrena a les nostres sales de cinema divendres 15 de març de 2024 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/ElCasoGoldmanPoster.jpg

COMPARTIR