Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘En nombre de la tierra’

01/12/2023

La primera estrena MEDIA de la setmana als cinemes és el drama d’animació Chlopi (‘En nombre de la tierra’), de DK Welchman i Hugh Welchman. 

Una coproducció entre Polònia, Sèrbia i Lituània, dels mateixos directors del film MEDIA Loving Vincent, seleccionada al Festival de Toronto i a la Seminci. Es tracta de l’adaptació al cinema d’una novel·la emblemàtica de Polònia, ‘Els camperols’, del Premi Nobel Władysław Reymont. La pel·lícula representa Polònia a la carrera per l’Oscar.

Sinopsi

Jagna és una jove de família humil decidida a forjar el seu propi destí al petit poble del camp polonès on viu. El lloc és un formiguer de xerrameques i disputes contínues, on rics i pobres comparteixen l’orgull de la seva terra, les tradicions locals i un patriarcat profundament arrelat. Aquí Jagna es veu atrapada entre els desitjos enfrontats del terratinent més ric del llogaret, un home molt més gran que ella amb qui es veu obligada a casar-se, el seu fill Antek amb qui manté un romanç secret i altres membres de la comunitat. Però la seva rebel·lia i independència l’acaben convertint en el centre de les enveges i l’odi de tothom.

Chlopi (‘En nombre de la tierra’) s’estrena a les nostres sales de cinema divendres 1 de desembre de 2023 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/C_25876.jpg

COMPARTIR