Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Fuera de temporada’

04/07/2024

L’estrena MEDIA de la setmana als cinemes és el drama romàntic francès Hors-saison (‘Fuera de temporada’), d’Stéphane Brizé.

La pel·lícula, protagonitzada per Guillaume CanetAlba Rohrwacher, va ser seleccionada per competir pel Lleó d’Or al 80è Festival Internacional de Cinema de Venècia, tot clausurant-ne l’edició, i es va poder veure també a la secció Direccions del darrer Festival D’A de Barcelona.

Sinopsi:

Mathieu viu a París, Alice en una petita ciutat costanera de l’oest de França. Ell té una cinquantena d’anys i és un conegut actor. Ella en té més de quaranta i és professora de piano. Es van enamorar fa uns quinze anys. Després es van separar. Des de llavors, el temps ha passat, cadascun ha seguit el seu camí i les ferides han anat cicatritzant de mica en mica. Quan Mathieu decideix donar-se un respir en un balneari allunyat de tot, es retroba casualment amb Alice.

Hors-saison (‘Fuera de temporada’) s’estrena a les nostres sales de cinema divendres 5 de juliol de 2024 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/Hors_cartel_70x100cm_V22-768x1097-1.jpg

COMPARTIR