Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘La espía roja (Red Joan)’

18/04/2019

Red Joan s’estrena a les nostres pantalles dijous 18 d’abril i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució Automàtica

Judi Dench protagonitza aquest drama d’espies basat en la vida de Melita Norwood, l’agent britànica que més temps va treballar per a la KGB. El film es va poder veure a la darrera edició del Festival de San Sebastián.

Sinopsi

És l’any 2000 i Joan Stanley gaudeix del seu retir en un barri residencial durant el canvi de mil·lenni. La seva plàcida vida es veu sobtadament trasbalsada quan és arrestada per l’MI5, acusada de proporcionar informació a la Rússia comunista. Passem a 1938, quan Joan és una estudiant de física a Cambridge que s’enamora del jove comunista Leo Galich i, a través d’ell, comença a veure el món d’una manera diferent. Treballant en unes instal·lacions d’alt secret, dedicades a la investigació nuclear durant la Segona Guerra Mundial, Joan arriba a la conclusió que el món està a punt d’una destrucció garantida. En enfrontar-se a una pregunta impossible -quin preu pagaries per la pau? – Joan ha de triar entre trair al seu país i als seus éssers estimats o salvar-los.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/red_joan_1.jpg

COMPARTIR