Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: La Guerra de los Botones

11/11/2011

Podeu trobar més informació a la MFDB. La guerra de los botones és una de les dues adaptacions de la novel·la de Louis Pergaud (publicada al 1912 i adaptada al cinema per primera vegada, amb gran èxit, per Yves Robert) que s’han estrenat recentment a França. Aquesta versió, està protagonitzada per Kad Merad (Bienvenidos al norte), Laetita Casta (Astérix y Obélix), Guillaume Canet (Pequeñas mentiras sin importancia) i Gérard Jugnot (Los chicos del coro).


La guerra de los botones ens explica el violent conflicte entre dos bàndols de nois de pobles veïns de la campinya francesa durant el principi de la Segona Guerra Mundial.


Mentre la terra es veu sacsejada pels terribles successos de la Segona Guerra Mundial, una altra guerra es du a terme en un petit racó del camp francès. Els nois dels pobles veïns de Longeverne y Velrans sempre s’han odiat. En una d’aquelles batalles, Lebrac, un noi de tretze anys de Longeverne, conflictiu però amb un gran cor, té una idea brillant: arrencar tots els botons de les robes dels presoners que prenguin, perquè hagin de tornar a les seves cases mig despullats, vençuts i humiliats. S’ha declarat “la guerra dels botons” i el poble que reuneixi el major número de botons serà declarat vencedor.
http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/E_guerrabotones.jpg

COMPARTIR