Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘La meva mare és una goril·la’

21/01/2022

Apstjärnan (La meva mare és una goril·la) s’estrena a les nostres sales de cinema el divendres 21 de gener de 2022 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament de Continguts (Single Project) i a la Distribució Automàtica

Una coproducció entre Suècia, Noruega i Dinamarca seleccionada al Festival Internacional de Cinema de Gijon 2021 (on va rebre el Premi Enfants Terribles al Millor llargmetratge), al Festival Annecy 2021 i a El Meu Primer Festival 2021. El film també va ser nominat als European Film Awards (EFA) 2021 com a millor film d’animació. 

Sinopsi

No hi ha res que la Jana desitgi més que una mare. Els seus 8 anys de vida els ha viscut a l’orfenat La Ginesta. Un dia, un Volvo Amazon atrotinat, apareix de la llunyania i en surt una goril·la que tria la Jana per viure amb ella. La Jana marxa amb la goril·la i ben aviat s’adonen que tenen més coses en comú del que pensaven. Però malauradament, tot just quan comencen a sentir-se bé juntes, el Tord, del govern municipal, apareix i les amenaça de tornar la Jana a l’orfenat.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/TheApeStar_cartell_A4_CAT.jpg

COMPARTIR