Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘La puerta de al lado’

19/11/2021

Nebenan (La Puerta de al lado) s’estrena a les nostres sales de cinema divendres 19 de novembre de 2021 i compta amb el suport d‘Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament de Continguts (Slate Funding). 

El film, protagonitzat pel mateix Daniel Brühl, juntament amb Peter Kurth, Aenne Schwarz, Rike Eckermann i Gode Benedix, va competir a la darrera edició dels Festivals de Berlín i de Sevilla

Sinopsi

Daniel és un conegut actor que un matí deixa enrere el seu elegant àtic a Berlín, la seva preciosa dona i la mainadera que té cura dels seus dos fills petits per volar a Londres per al càsting d’una pel·lícula de superherois. De camí a l’aeroport s’acosta al bar de sempre per repassar el text i fer un cafè tranquil·lament sense adonar-se que el seu veí Bruno, que mai abans havia vist, ve seguint-lo de prop. Al bar, Bruno comença a conversar amb Daniel en allò que queda clar que no és una trobada casual. El veí de la porta del costat té informació íntima sobre la vida de Daniel i la seva família que fa que la trobada es converteixi en una experiència incòmoda.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/LaPuertadeAlLadoPoster_1_.jpg

COMPARTIR