Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘La tierra prometida (The Bastard)’

02/02/2024

La segona estrena MEDIA de la setmana als cinemes és el drama històric danès Bastarden (‘La tierra prometida (The Bastard’), de Nikolaj Arcel. 

Una coproducció amb Suècia, Alemanya i Noruega, seleccionada als Festivals de VenèciaSan Sebastián i Valladolid, i guardonada amb 3 Premis EFA: Millor Actor (Mads Mikkelsen), Millor cinematografia i Millor Vestuari. 

Sinopsi

A Dinamarca del segle XVIII, el rei Frederik V declara que l’erm salvatge de Jutlàndia ha de ser cultivat i colonitzat perquè la civilització pugui estendre’s i es generin nous impostos per a la família reial. Però ningú no s’atreveix a obeir el decret del rei. No és fins a finals de l’estiu de 1755 quan un solitari soldat anomenat Ludvig von Kahlen (Mads Mikkelsen) decideix seguir el seu somni i anar als erms amb l’esperança que això li porti riquesa i honor. Però el que l’espera són saltejadors de camins i llops voraços que causen estralls a la terra salvatge. Comença llavors una lluita per la supervivència, sobretot contra la implacable naturalesa.

Bastarden (‘La tierra prometida (The Bastard’) s’estrena a les nostres sales de cinema divendres 2 de febrer de 2024 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament (Slate Funding)

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/C_26016.jpg

COMPARTIR