Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Las cuatro hijas’

09/02/2024

La segona estrena MEDIA de la setmana als cinemes és el documental Les Filles d’Olfa (Four Daughters / Las cuatro hijas), de Kaouther Ben Hania.

Una coproducció entre França, Tunísia, Alemanya, Aràbia Saudita i Xipre, guardonada a la Selecció Oficial del Festival de Cannes amb el Premi Ull d’Or al Millor Documental Ex Aequo i nominada als Premis EFA, als César i als Oscars a millor documental.

Sinopsi

La vida d’Olfa, tunisiana i mare de quatre filles, es desenvolupa entre llums i ombres. Un dia, les dues filles grans desapareixen. Per suplir-ne l’absència, la directora Kaouther Ben Hania recorre a actors professionals i estableix un mecanisme cinematogràfic extraordinari destinat a revelar la història d’Olfa i les seves filles. Un viatge íntim que vessa esperança, rebel·lia, violència, transmissió intergeneracional i sororitat, i que posa en qüestió els fonaments de les nostres societats.

Les Filles d’Olfa (Four Daughters / Las cuatro hijas) s’estrena a les nostres sales de cinema divendres 9 de febrer de 2024 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució (Films on the Move).

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/LasCuatroHijasPoster.jpg

COMPARTIR