Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Pan de limón con semillas de amapola’

12/11/2021

Pan de limón con semillas de amapola s’estrena a les sales de cinema divendres 12 de novembre de 2021 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament de Continguts (Slate Funding).

El film es va poder veure a les darreres edicions dels Festivals de Sevilla i Valladolid. 

Sinopsi

En un petit poble de l’interior de Mallorca, l’Anna i la Marina, dues germanes que van ser separades durant l’adolescència, es retroben per vendre un forn de pa que han heretat d’una misteriosa dona a qui no coneixen de res.

Les dues germanes han portat vides molt diferents. L’Anna amb prou feines ha sortit de l’illa i segueix casada amb un home a qui ja no estima. La Marina viatja pel món treballant com a doctora cooperant per a una ONG.

Mentre intenten descobrir el secret que amaga la seva enigmàtica benefactora i la propietat que han heretat, les germanes hauran de fer front a vells conflictes familiars i esforçar-se per recuperar els anys perduts.

Pan de limón con semillas de amapola és una història sobre l’amistat, sobre els secrets ocults i sobre les receptes de pa oblidades. Però sobretot, és la història d’unes dones que aprenen a decidir, amb llibertat, sobre el seu futur.

 

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/pan_de_limon.jpg

COMPARTIR