Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: Poulet aux prunes (Pollo con Ciruelas)

03/08/2012

Trobareu la fitxa completa de la pel·lícula a la MFDB, i podeu descarregar-vos material o veure les filmografies dels equips tècnics i artístics al lloc web dedicat a la pel·lícula.

Aquesta pel·lícula francesa, co-dirigida per Marjane Satrapi i Vincent Paronnaud. Per a Satrapi, aquest és el segon llargmetratge després de l’aclamada Persépolis.

I tot i que el guió del film també va a càrrec d’aquest duo de realitzadors, la pel·lícula està basada en una novel·la de la mateixa Marjane Satrapi.

Produïda majoritàriament per la companyia francesa Celluloid Films, compta amb un repartiment de luxe entre els que destaquen Mathieu Amalric, Edouard Baer, Maria de Medeiros i Isabella Rossellini.

Poulet aux Prunes (Pollo con Ciruelas) ens situa a Teheran, el 1958. Des que es va trencar el seu estimat violí, Nasser Ali Khan, un dels músics més famosos de la seva època, ja no té ganes de viure. Al no trobar un instrument digne de substituir-lo, decideix ficar-se al llit i esperar la mort. Durant la llarga espera, se sumeix en somnis melancòlics i alegres que el porten a la seva joventut, a parlar amb Azrael, l’Àngel de la Mort, i que li revelen el futur dels seus fills.  A mesura que encaixen les peces del trencaclosques, comença a descobrir el gran secret de la seva vida: una meravellosa història d’amor que va alimentar el seu geni i la seva música…

La porta a les nostres pantalles la distribuidora Golem.

Podeu veure el tràiler d’aquest film desbordat d’imatges precioses aquí:

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/poulet.jpg

COMPARTIR