Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘R.M.N’

23/12/2022

‘R.M.N‘ s’estrena a les nostres sales de cinema dimecres 28 de desembre de 2022 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució

Un drama romanès sobre el racisme i la xenofòbia, presentat mundialment al Festival de Cannes, i que es va poder veure també a la Secció Perles del Festival de San Sebastián.

Sinopsi
Uns dies abans de Nadal, Matthias torna al seu poble natal, una localitat multiètnica de Transsilvània, després de deixar la feina a Alemanya. Està preocupat pel seu fill, Rudi, que ha crescut sense ell, i pel seu pare, Otto, que s’havia quedat sol, i vol tornar a veure Csilla, la seva exnòvia. Tracta d’implicar-se més en l’educació del nen, que ha passat massa temps a càrrec de la seva mare, l’Anna, i vol ajudar-lo a superar les pors irracionals. Quan la fàbrica que Csilla dirigeix decideix contractar empleats estrangers, la pau d’aquesta petita comunitat es veurà pertorbada, i les inquietuds també afectaran els adults. Les frustracions, els conflictes i les passions tornaran a aflorar, trencant la pau aparent de la comunitat.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/R.M.N.jpg

COMPARTIR