Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Rabiye Kurnaz contra George W. Bush’

03/02/2023

Rabiye Kurnaz gegen George W. Bush (‘Rabiye Kurnaz contra George W. Bush’) s’estrena a les nostres sales de cinema divendres 3 de febrer de 2023 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució

Una coproducció entre Alemanya i França, guardonada a la Berlinale 2022 amb l‘Ós de Plata a la Millor Actuació Principal (Meltem Kaptan) i l’Ós de Plata al Millor Guió (Laila Stieler)

Sinopsi

Murat està empresonat al camp de detenció de Guantánamo als Estats Units. Desesperada per ajudar el seu fill, Rabiye Kurnaz, mestressa de casa i mare afectuosa de Bremen, acudeix a la policia, avisa les autoritats i gairebé es desespera davant la seva impotència, fins que descobreix Bernhard Docke. El reservat i assenyat advocat de drets humans i la temperamental mare turca, ara lluiten colze a colze per l’alliberament de Murat. Ella va amb Bernhard a Washington i fins a la Cort Suprema per iniciar accions legals contra George W. Bush. I al final, contra tot pronòstic, passa una cosa veritablement extraordinària.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/Rabiye_Kurnaz.jpg

COMPARTIR