Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Rojo’

02/08/2019

Rojo s’estrena a les nostres pantalles divendres 2 d’agost i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA als Fons de Coproducció Internacional.

Es tracta d’una coproducció entre Argentina, Brasil, Francia i Holanda (amb aportacions també d’Alemanya, Bèlgica i Suïssa), que va triomfar a la darrera edició del Festival de San Sebastián. Així, va ser guardonada amb la Conxa de Plata a la Millor Direcció, al Millor Actor (Dario Grandinetti) i també amb el Premi del Jurat a la Millor Fotografia (obra del brasiler Pedro Sotero).

El film es va poder veure també el passat mes de desembre, en el marc de la 1a edició de la European Cinema Night, als Cinemes Verdi de Barcelona.  

Sinopsi

A mitjans dels anys 70, un home estrany arriba a una tranquil·la ciutat de províncies. En un restaurant, i sense motius aparents, comença a agredir Claudio, un reconegut advocat. La comunitat dona suport a l’advocat i l’estrany és humiliat i expulsat del lloc. Més tard i camí a casa, Claudio i la seva dona, Susana, són interceptats per l’home estrany, que està determinat a cobrar-se una terrible venjança. L’advocat pren llavors un camí sense retorn, de mort, secrets i silencis.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/poster_big_44.jpg

COMPARTIR