Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Siempre nos quedará mañana’

26/04/2024

La segona estrena MEDIA de la setmana als cinemes és la comèdia dramàtica italiana C’è ancora domani (‘Siempre nos quedarà mañana’), òpera prima de Paola Cortellesi.

Un film sobre l’emancipació femenina que es va convertir en tot un èxit a taquilla a Itàlia. Va inaugurar el Festival de Cinema de Roma 2023 i, recentment, s’ha pogut veure al BCN Film Fest, Fora de Competició.

Sinopsi

Roma, any 1946. Delia té tres fills i està casada amb el malhumorat Ivano, que no la tracta gaire bé. Després de la guerra, tots dos lluiten per treure la seva família endavant amb diverses feines mal pagades. Però un dia, una meravellosa notícia els esvalota: Marcella, la filla gran, s’acaba de comprometre amb Giulio, un noi molt simpàtic de bona família. Delia està molt il·lusionada amb aquest nou començament que portarà un futur millor per a tothom. Tot i això, rep una misteriosa carta que promet canviar els plans de tota la família per sempre.

C’è ancora domani (‘Siempre nos quedarà mañana’) s’estrena a les nostres sales de cinema divendres 26 d’abril de 2024 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/SiempreNosQuedaraMananaPoster.jpg

COMPARTIR