Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: The Act of Killing

30/08/2013

“The Act of Killing” s’estrena el 30 d’agost de 2013.

El documental, que va guanyar el premi al millor documental  la passada edició del Docs Barcelona, ha comptat amb el suport del programa MEDIA de la Unió Europea.

Sinopsi:

Quan el govern d’Indonèsia va ser enderrocat per l’exèrcit l’any 1965, més d’un milió de persones van ser assassinades en menys d’un any. Anwar i els seus amics van ser promocionats a caps d’esquadrons de la mort. El mateix Anwar en persona va assassinar a centenars de persones amb les seves pròpies mans.

A “The Act of Killing”, Anwar i els seus amics accedeixen a explicar les seves històries sobre les matances. Però la idea que tenen d’aparèixer en pantalla no té res a veure amb el gènere documental; ells volen ser estrelles de cinema del seu gènere cinematogràfic favorit: el cinema de gàngsters, els westerns, els musicals. Ells escriuen els guions i s’interpreten a ells mateixos i ells mateixos, també, a les víctimes. “The Act of Killing” és un viatge als records i a les fantasies dels autors impenitents i del impactant i banal règim de corrupció i impunitat en el qual habiten. 

 

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/ak1web_1.jpg

COMPARTIR