Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Tres lladres i un lleó’

01/12/2023

La segona estrena MEDIA de la setmana als cinemes és la comèdia musical d’animació infantil noruega ‘Tres lladres i un lleó, de Rasmus A. Sivertsen.

Tres lladres i un lleó està basada en un dels llibres infantils noruecs més importants de tots els temps. La pel·lícula ha estat guardonada amb el Premi del Públic a El Meu Primer Festival 2023.

Sinopsi

Aquesta és la història de tres lladres: Casper, Jasper i Jonathan, que viuen als afores de la ciutat de Cardamom. No estan contents amb les seves vides, els agradaria canviar algunes coses i sentir-se part de la comunitat. Després de produir alguns robatoris a la ciutat, són atrapats i tancats a la presó. Allà experimenten per primer cop els beneficis de la confiança i el suport mutu. Quan es declara un incendi a la torre de Cardamom, els lladres tenen l’oportunitat de posar en pràctica la solidaritat i la cooperació, fent possible el canvi que desitgen en les seves vides.

Tres lladres i un lleó‘ s’estrena a les nostres sales de cinema divendres 1 de desembre de 2023 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució. 

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/TresLladresUnLleo_cartell_A4_CAT-600x849-1.jpg

COMPARTIR