Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Viaje hacia el desierto’

19/01/2024

La tercera estrena MEDIA de la setmana als cinemes és el drama romàntic biogràfic ‘Ingeborg Bachmann – Reise in die Wüste (‘Viaje hacia el desierto’), de Margarethe von Trotta.

Una coproducció entre Alemanya, Luxemburg, Àustria i Suïssa, protagonitzat per Vicky Krieps, i que va competir a la Berlinale 2023. 

Sinopsi

L’extraordinària i carismàtica Ingeborg Bachmann ha conquerit amb la seva poesia el bastió dominat pels homes de la literatura en llengua alemanya. Es troba al cim de la seva carrera quan coneix el famós dramaturg Max Frisch. El seu amor és apassionat però les friccions professionals i personals comencen a pertorbar l’harmonia. Quan Ingeborg té problemes, els seus amics hi són per ajudar-la, entre ells Hans Werner Henze i el jove Adolf Opel, periodista vienès i home de lletres. Junts viatgen al desert. En aquest viatge, Ingeborg troba el camí de tornada a si mateixa i, sobretot, a l’escriptura.

Ingeborg Bachmann – Reise in die Wüste (‘Viaje hacia el desierto’) s’estrena a les nostres sales de cinema divendres 19 de gener i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/C_25957.jpg

COMPARTIR