Estrenes MEDIA

Estrena: Shame

17/02/2012

És una pel·lícula que compta amb el suport del programa MEDIA de la Unió Europea. 

Podeu trobar més informació a la MEDIA Films DataBase.

Un èxit del cinema britànic que ha passat per festivals internacionals de prestigi com Venècia i Sant Sebastià i que acaba de rebre dues nominacions als BAFTA britànics (Millor pel·lícula britànica i Millor actor protagonista per a Michael Fassbender) així com una nominació als Globus d’Or (Millor Actor en una pel·lícula Gènere Drama, per a Michael Fassbender).


A Shame, Brandon (Michael Fassbender) és un home d’uns trenta anys que viu en un còmode apartament de Nova York. Per evadir-se de la monotonia de la seva feina, sedueix a dones en una sèrie d’històries sense futur i trobades d’una sola nit. Però el ritme metòdic i endreçat de la seva vida es veurà alterat per la imprevista arribada de la seva germana Sissy (Carey Mulligan), una noia rebel i problemàtica. La seva presència explosiva durà al Brandon a perdre el control sobre el seu propi món.

Shame indaga en la naturalesa produnfa de les necessitats humanes, en la manera que afrontem la nostra vida i en les experiències que ens marquen.http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/E_shame.jpg

COMPARTIR