Estrenes MEDIA

Estrenes MEDIA: “El último paso” i “Pánico en la granja”

19/11/2011

Podeu trobar més informació a la MFDB.

El último paso és una coproducció entre Flandes i Espanya que va presentar-se al Festival de Sant Sebastià aquest setembre. El documental parla de la Red Comète, una xarxa d’evasió en la qual s’estima que van participar entre 1941 i 1944 més de 3.000 persones. Va haver una època en la qual la vida s’assemblava a una novel·la de suspens amb un final incert. Però la realitat supera a la ficció i ara, després de seixanta anys, El último paso retorna al lloc on una fatídica nit, en una masia dels Pirineus, sis persones procedents de cinc països diferents van ser detingudes. Seguint el fil de cadascuna d’aquestes persones descobrim una única història, la de centenars de persones que van formar part d’una àmplia xarxa d’evasió durant la Segona Guerra Mundial, la Xarxa Comète.
Si visiteu la seva pàgina web, trobareu informació detallada no només de la pel·lícula sinó també de la xarxa Comète, així com participar en la investigació de la xarxa, veure mapes de la ruta, el blog d’informacions de rodatge i una guia didàctica. Podeu seguir-los també al Facebook, Twitter i veure els vídeos relacionats al seu canal de YouTube.

 

Pánico en la granja és una delirant, original i divertidíssima comèdia d’animació i aventures, plena d’humor absurd i surrealista. Es va competir a la Secció Oficial del Festival de Cannes, i ha obtingut, entre d’altres, el Premi del Públic en el Festival de Cinema Fantàstic d’Austin i el Premi a la Millor Pel·lícula d’Animació al Festival de Sitges.Pánico en la granja està protagonitzada per autèntiques joguines de la nostra infantesa com indis, vaquers i altres ninots de plàstic, animats mitjançant la tècnica de l’stop-motion. Un torrent de fantasia irressistible, visualment enginyosa i narrativament fascinant. A Pánico en la granja, l’Indi i el Cowboy són especialistes en provocar catàstrofes. En quant tramen alguna cosa, es munta una de bona. En aquesta ocasió volen donar una sorpresa al seu inseparable amic Cavall el dia del seu aniversari. Quin regal poden fer-li? Construiran una barbacoa i celebraran una gran festa amb la resta de veïns de la granja! És una idea genial, de no ser perquè els trapelles Indi i Cowboy cometen un petit error al fer la comanda de maons, que espatlla els seus plans. Tot i així, tots viuen un aniversari inoblidable… però no precisament tranquil!
http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/the_last_passage_poster_1.jpg

COMPARTIR