Estrenes MEDIA

La 4a edició del European Arthouse Cinema Day obre inscripcions

04/09/2019

European Arthouse Cinema Day és una iniciativa d’Europa Cinemas i CICAE (Confederación Internacional de Cines de Arte y Ensayo), amb el suport d’Europa Creativa MEDIA.

Se celebrarà el diumenge 13 d’octubre arreu d’Europa. 

Les inscripcions estan obertes fins al 6 d’octubre de 2019. 

El European Arthouse Cinema Day és la primera activitat internacional conjunta d’exhibidors de cinema per promoure pel·lícules europees i impulsar l’experiència del cinema en col·laboració amb els distribuïdors, els productors i els titulars de drets. L’esdeveniment tindrà lloc el diumenge 13 d’octubre de 2019 i està organitzat pel CICAE i les associacions nacionals membres en col·laboració amb Europa Cinemas.

La iniciativa ofereix als cinemes participants l’oportunitat de posar de relleu activament la seva identitat i mostrar el seu enfocament europeu en termes de la seva programació dedicada a pel·lícules i activitats europees en les àrees de promoció i innovació, amb l’objectiu d’augmentar el públic i la circulació d’aquestes pel·lícules.

En aquesta quarta edició volem parar una atenció especial al públic jove i convidem els cinemes participants a organitzar projeccions escolars addicionals el divendres 11 o el dilluns 14 d’octubre en el marc del Dia Europeu del Cinema Arthouse.

El European Arthouse Cinema Day té com a objectiu convertir-se en una cita cinematogràfica essencial per al públic cada tardor, tot augmentant la importància i la visibilitat dels cinemes d’art, el treball que realitzen per a la diversitat cinematogràfica i valoritzar-los com a punts de trobada a les comunitats locals i el seu compromís diari per defensar la demanda i programació original per a tots els públics.

Els cinemes participants tenen total llibertat per participar a qualsevol nivell i per crear el seu propi programa a condició que inclogui pel·lícules europees. A la nostra àrea de descàrrega estaran disponibles materials promocionals i algunes idees o suggeriments per al vostre programa.

Les inscripcions estan obertes fins al 6 d’octubre de 2019.

Més informació.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/EuropeanArthouseCinemDayweb.jpg

COMPARTIR