Estrena MEDIA: 'Abrázame fuerte'

La quarta estrena MEDIA de la setmana als cinemes és el drama francès Serre-moi fort ('Abrázame fuerte'), de Mathieu Amalric.

Cannes Première al Festival de Cinema de Canes 2021 i guardonat al Festival de Sevilla 2021 amb el Premi Especial de Las Nuevas Olas, el film, que també va passar pel D'A Film Festival 2022, va comptar amb 3 nominacions als Premis César 2022 de l'Acadèmia Francesa. 

Sinopsi

Clarisse fuig de casa deixant el seu marit Marc i els nens. Després de marxar, la vida continua: el seu marit prepara ara els esmorzars, la seva filla Lucie es dedica en cos i ànima a les seves lliçons de piano i Paul, el fill menor, no deixa de fer-se preguntes. Mentrestant, Clarisse s'allunya cap al mar, amb cotxe, i imagina els nens créixer i en Marc envellir sense. Però potser no és realment una fugida endavant. Potser Clarisse només vol tornar a començar, inventar-se un nou final.

25/11/2022

Serre-moi fort ('Abrázame fuerte') s'estrena a les nostres sales de cinema divendres 25 de novembre de 2022 i compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA a la Distribució.